Parade 7a | 5911 CA | Nederland | T +31 (0)77 3515790 |

Kookstudio

Maak de lekkerste gerechten in onze kookstudio.

Sfeervolle binnentuin

Met krakende winter- en briesende herfstavonden zit u gebakken in het souterrain van de Puur kookstudio.  In de zomeravonden kunt u vertoeven in de sfeervolle binnentuin.tuin

Trendy kokkerellen

In deze aangename mix van trendy kokkerellen met een historisch uitzicht op de Middeleeuwse Sint-Martinuskerk proeft u pure oprechtheid! In onze studio is alle apparatuur aanwezig.
kookstudio-3

Keuken huren

In de kookstudio van Hotel Puur vindt u alles wat u nodig heeft voor het klaarmaken van een lekker en uitgebreid diner.
kookstudio-2

Kookstudio is PUUR genieten

In de kookstudio van Hotel Puur vindt u alles wat u nodig heeft voor het klaarmaken van een lekker en uitgebreid diner.

U kunt bij ons terecht voor een kookavond onder begeleiding. Er zijn bij onze kookstudio een aantal mogelijkheden:

1. U kookt onder begeleiding van onze kok een 4-gangen diner. De prijs hiervoor is € 57,50 per persoon. Voor deze prijs krijgt u het diner, per gang een glas wijn (in totaal 4 consumpties) en een kop koffie of thee na. Dit is een avondvullend programma (kan ook als middagprogramma) voor 8-18 deelnemers (8 personen is het minimum aantal voor een kookavond onder begeleiding). Mocht u dit met meerdere mensen willen doen dan kan dit ook, maar dan zullen een aantal mensen zich bezig moeten houden met het dekken van de tafels, het schenken van de wijnen en het coördineren van alle werkzaamheden. We hebben namelijk maar ruimte voor maximaal 18 personen om tegelijkertijd te koken, maar het is wel mogelijk om met meerdere mensen (maximaal 30) bij ons te eten.

2. Tevens kunt u bij Hotel Puur overnachten, we hebben een speciaal arrangement samengesteld voor groepen. Voor slechts € 97,50 p.p. heeft u een kookavond en een overnachting. U geniet dan van een diner (inclusief apperitif, 4 consumpties en koffie of thee), een overnachting en het ontbijt in Hotel Puur (excl. €2.- toeristenbelasting p.p.p.n. en op basis van 2 personen in een 2-persoons kamer, de éénpersoonskamertoeslag is €25,=).

Mocht u nog meer vragen hebben, belt u ons gerust op tel. 077-3515790.
Wij hopen u binnenkort in onze kookstudio te mogen ontvangen!

Boeken

datepicker arrival
datepicker departure